Objectes quotidians.

[URL] 30 de Novembre del 2016 foto Vincent Bal

Sempre m'ha fascinat la gent que sap dibuixar; em sorprèn la facilitat que tenen algunes persones per a plasmar en un tros de paper una idea i que s'assembli a allò que es vol representar.

Buscant alguna cosa interessant per al bloc (aquesta setmana ha estat difícil), he trobat aquest il·lustrador; Vincent Bal que, avorrit del full en blanc, va començar a fer dibuixos aprofitant les ombres d'elements quotidians.

Els estris emprats són d'allò més diversos i els resultats sorprenents; després de veure el seu treball queda clar que, a banda de saber dibuixar, has de tenir molta imaginació i creativitat per a arribar a visualitzar que del reflex d'una copa pot sortir un pres escapant de la presó, per exemple.

El seu perfil d'Instagram està ple d'il·lustracions que ens recorden que de les coses més normals i avorrides poden sortir notes de música, cuiners, llops, mussols i fins i tot un extraterrestre!

Ací vos deixe una mostra de la seua feina i si voleu seguir explorant, el seu perfil d'Instagram: https://www.instagram.com/vincent_bal/ (no necessiteu tenir un compte per a visualitzar-lo).

Espere que vos agrade tant com a mi :)

T'ha agradat? Comparteix-ho a les xarxes socials!



foto Vincent Bal foto Vincent Bal
t f g+
Contacte · Avís legal · RSS