foto Bestioles (Carles Martínez Rius
Bestioles
------------

Allí, asseguda baix dels pins, va respirar l'aire de la muntanya; feia fresca i el sol s'esgolava entre les branques.

Havien arribat cap a mig matí, després de registrar-se i escollir parcel·la, van descarregar i muntar la tenda. Tenien pensat anar a celebrar el primer dia de vacances, anat a dinar a algun bar o restaurant del poble.

Joan havia anat al bany, mentre ella gaudia de la natura en silenci.

De tant en tant se sentia el soroll que feien les pinyes en soltar-se i impactar a terra, al damunt del cotxe o de la tenda. Clàudia contemplava els esquirols, que recorrien les branques i tiraven pinyes i fulles; alguna queia amb molta força, com si l'esquirol s'enfadés quan s'acabaven els pinyons.

«Si una d'aquestes em cau al cap, de segur que em fa mal» va pensar Clàudia. Just en eixe moment, una pinya llançada amb molta ràbia li va donar just al mig del cap.

No va fer cap soroll especial, ni la pinya ni tampoc Clàudia; la vegetació del terra va silenciar el cos mort i al cap d'un segon, una altra pinya va caure uns 50 metres més enllà, els esquirols seguien a la seua, la natura seguia el seu camí.T'ha agradat? Comparteix-ho a les xarxes socials!Suscriu-te al nostre bulletí:
>>
[PARAR ANIMACIÓ]
Contacte · Avís legal · RSS