Qui és Grand Woursworth?

[URL] 17 de Gener del 2017 foto Lluís Rius Gumbau

Per escriure un relat, necessite conèixer els personatges i encara que el més correcte seria escriure un informe amb totes les dades (nom, cognom, lloc de naixement, ideologia política, forma de parlar, forma de caminar, home, dona, tendències sexuals...), la veritat és que normalment ho faig mentalment i només prenc notes de coses molt concretes.

Quan vaig veure la fotografia de Lluís, immediatament vaig pensar que volia escriure alguna cosa sobre aquella flor; primer volia escriure una història d'amor, però no se m'ocorria res que m'agradés. Un dia llegint una revista de cine, vaig trobar que estaven rodant una pel·lícula sobre un explorador (des del principi, el meu protagonista era un explorador). Vaig estar buscant informació i llegint un llibre sobre aquest home: Percy Fawcet, però seguia sense saber com incloure la flor.

Quan vull escriure un relat, pense en ell a totes hores; pense en totes les variants que se m'ocorren fins que alguna idea m'agrada per damunt de les altres. Vaig pensar: i si algú hagués anat a buscar-lo? Hauria trobat alguna cosa? I qui hauria anat a buscar-lo? Així és com va nàixer Aiden Woursworth i el seu oncle Grand Woursworth.

M'agradaria contar-vos la meravellosa vida de Grand Woursworth. Va nàixer en un poble de Gran Bretanya. El seu pare era militar i per això van passar llargs períodes de temps a la Índia. La seua època és la de les grans exploracions i 'descobriments'. Membre de la Royal Geographical Society, va ajudar a cartografiar moltes zones d'Amèrica del Sud. Gran personalitat de l'època, va traspassar al seu nebot per part de germana, el seu amor per les aventures i les exploracions. Quan tenia 40 anys va emprendre la seua última aventura; durant anys havia estat estudiant la possibilitat que existís una antiga vall plena de flora i fauna mai vistes. La informació l'havia trobada en un antic manuscrit, en una abadia del nord d'Anglaterra. Tothom va pensar que s'havia begut el seny, però Grand Woursworth va seguir endavant i va aconseguir finançament. Més i mig després de l'eixida de l'expedició, van deixar de tenir-se notícies. Anys després quan el seu nebot ja és un reputat explorador, decidirà seguir els seus passos. Què trobarà? Aconseguirà demostrar que el seu oncle no estava boig? O morirà intentant-ho?

Finalmente, que he escrit una història d'amor :). Si voleu conèixer com acaba, estigueu atents als relats d'unahabitaciopropia.com.

Feliç dimarts :)

P.D: el llibre sobre Percy Fawcet es diu 'La ciudad perdida de Z' de David Gran.

T'ha agradat? Comparteix-ho a les xarxes socials!


t f g+
Contacte · Avís legal · RSS