Miniatures.

[URL] 12 de Gener del 2018 foto Tanaka Tatsuya

L'altre dia, no recorde qui, parlava de la importància de les coses útils, de profit, pràctiques i que perdem el temps en ximpleries; és ben cert que hui en dia es desaprofita molt de temps en coses absurdes, però també pense que no tot ha de tenir una finalitat pràctica, a la vida.

Una de les coses que més m'agraden d'internet, és que mai saps on acabaràs; comences posant una paraula al buscador i acabes llegint un article que res té a veure amb el que buscaves. Això m'ha passat amb aquestes imatges que vos deixe a continuació.

Tatsuya Tanaka és un director artístic que des de 2011 es dedica a fer un calendari de miniatures (Miniature Calendar), on recrea escenes quotidianes en miniatura; practicitat, ninguna però no vos sorprèn com la gent pot arribar a tindre tanta imaginació :)

Espere que vos agrade i feliç any nou, que encara queda molt d'any ;)

P.D: les imatges són propietat de Tatsuya Tanaka. La seua pàgina web www.miniature-calendar.com


T'ha agradat? Comparteix-ho a les xarxes socials!foto Tanaka_Tatsuya_13 foto Tanaka_Tatsuya_5 foto Tanaka_Tatsuya_1 foto Tanaka_Tatsuya_18 foto Tanaka_Tatsuya_15 foto Tanaka_Tatsuya_10 foto Tanaka_Tatsuya_2 foto Tanaka_Tatsuya_9 foto Tanaka_Tatsuya_14
t f g+
Contacte · Avís legal · RSS