Menjallibres.

[URL] 22 de Novembre del 2017 foto StockSnap

He amprat el títol d'un llibre de l'Oliver Jeffers, un autor i il·lustrador de llibres infantils que a casa ens agrada molt; si he posat aquest títol, és per un llibre d'aquest autor, on un nen en comptes de llegir els llibres els devora i això m'agradaria fer a mi. No seria genial canviar els fideus o pèsols del dinar i menjar-se un Virginia Wolf? Per què a qui no li passa que la llista de llibres que vol llegir va creixent i creixent, mentre que el temps de lectura decreix i decreix (no crec que sigui només el meu cas, no?).

Doncs bé, he trobat un web on podreu saber quant vos costarà llegir aquest llibre que fa tant de temps teniu a la cua de lectures 'obligatòries'. En aquest enllaç http://www.howlongtoreadthis.com podeu posar el títol del llibre en qüestió i vos dirà si necessiteu un dia o una setmana (ho fa utilitzant la mitjana de paraules per minut que llegeix una persona adulta) i si voleu, també podeu calcular la vostra mitjana.

M'ha semblat una eina curiosa i divertida i he volgut compartir-la amb vosaltres; ara bé, he de dir que hi ha un però, està en anglés :(

Jo ja ho he provat i la meua mitjana és de 326 paraules per minut. I vosaltres?

Bona lectura :)

P.D: a continuació vos deixe una imatge que he trobat amb alguns clàssics i el temps que tardari a llegir-los una persona adulta.

T'ha agradat? Comparteix-ho a les xarxes socials!foto Alisa Scott
t f g+
Contacte · Avís legal · RSS